KCCG-u savremeni laparoskopski instrumenti

Dodajte komentar

Klinika za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) zajedničkom donacijom Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma dobila je savremene laparoskopske instrumente.

”Riječ je o zajedničkoj donaciji kojom dvije kompanije obilježavaju pet godina Premium programa, čije Premium kartice, uz brojne povoljnosti, koristi preko 19,5 hiljada građana u Crnoj Gori“, saopšteno je iz KCCG.

Direktorka KCCG-a Zorica Kovačević uručila je zahvalnice glavnom izvršnom direktoru Hipotekarne banke, Esadu Zaimoviću, i izvršnom direktoru Crnogorskog Telekoma, Miliji Zekoviću.

”Ovo nije vaša prva donacija našoj ustanovi, a uvjerena sam da ćete i ubuduće nastaviti da podržavate najveću „kuću zdravlja“ u našoj zemlji. O značaju donacije najviše govori činjenica da će donirani instrumenti obezbijediti kontinuiranu primjenu minimalno invazivne hirurgije u ginekologiji“, kazala je Kovačević.

Kako je dodala, riječ je o mikroinvazivnim hirurškim procedurama sa monogostrukim benefitima po pacijentkinje u odnosu na klasične operativne zahvate

Zeković je rekao da je donacija još jedna u nizu aktivnosti kojom Telekom pruža podršku zdravstvenom sistemu Crne Gore.

”Raduje nas što smo udružili snage sa našim partnerima iz Hipotekarne banke i na polju društvene odgovornosti. Ovo je pravi način da proslavimo pet godina Premium programa – tako što ćemo uspjeh podijeliti sa drugima“, kazao je Zeković.

Zaimović je naveo da na polju društveno odgovorni inicijativa Hipotekarna banka posebnu pažnju posvećuje građanima u cilju poboljšanja njihove zdravstvene zaštite.

”Ovu donaciju realizujemo u ime naših klijenata i partnera Premium programa. Vjerujem da će i druge kompanije slijediti primjer naše banke i Telekoma, jer svi mi zajedno možemo dati doprinos boljitku zajednice, i kao pojedinci i kao kompanije“, kazao je Zaimović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *