IRF: 2,9 miliona za projekte u Rožajama

Dodajte komentar

Predsjednik Odbora direktora IRF-a, dr Zoran Vukcević, sa članovima odbora direktora danas je odrzao 41. sjednicu u Opstini Rozaje na kojoj su odobrili projekte u iznosu od 2,9 miliona eura čime ce biti otvoreno 51 novo radno mjesto na području pomenute Opštine.

Odobreni krediti sa današnje sjednice namijenjeni su za proizvodnju i usluge, kao i malim i srednjim preduzećima za rješavanje problema nelikvidnosti.

Nakon sjednice, predstavnici IRF-a su odrzali prezentaciju finansijske podrške za 2017. godinu “Možes i ti” gdje je akcenat na mlade ljude u biznisu, kao i na visokoškolce koji se nalaze na evidenciji ZZZCG, a pri tom žele da “uzmu stvar u svoje ruke” i time riješe egzistencijalno pitanje i postanu ekonomski nezavisni. Pored Vukčevica koji je odrzao prezentaciju svim zainteresovanim preduzetnicima u Opštini Rozaje, u uvodnom izlaganju se, takodje, obratio i Predsjednik Opštine Ejup Nurkovic.

IRF je za 2017. godinu kreirao 33 kreditne linije sa planom da ce plasirati najmanje 120 miliona eura u crnogorsku privredu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *