Uvodi se direktni let Dubai – Tivat

Dodajte komentar

Najveća “low cost” kompanija sa Bliskog istoka, Flydubai, najavila je tri nove destinacije za predstojeću sezonu, među kojima je i naša zemlja. Crna Gora će biti povezana sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima direktnim letom Dubai-Tivat.

Kako je saopšteno, ovim postupkom će Tivat , ući u aviomrežu direktnih letova sa “zalivskom državom” Ujedinjenih Arap skih Emirata, u periodu od juna do septembra 2017. godine.

Nakon Bangkoka na Tajlandu, koji je Flydubai-u bio izazovna destinacija u prethodnoj kalendarskoj godini, ove turističke sezone sa Dubaijem uvezujemo Batumi u Gruziji, Kabalu u Azer bejdžanu i Tivat u Crnoj Gori. Zahvaljujem državnim i turističkim poslenicima sve tri države na profesionalnom tretmanu i ophođenju, kao i odličnim viznim uslovima za stanovnike UAE-a i zemalja Golfa uopšte” istakao je izvršni direktor kompanije Flydubai Ghaith Al Ghaith.

Viši komercijalni potpredsjednik za Flydubai Jeyhun Efendi kazao je da interes za atraktivnim i autentičnim destinacijama raste, pogotovo kada su u pitanju putnici sa Bliskog istoka, koji žele nove lokacije za odmor na plaži ili istraživanje.

Prva Flydubai tura ka Crnoj Gori će biti organi zovana 23. juna, a letovi će se obavljati do 25. septembra, i to dva puta sedmično, ponedjeljkom i petkom.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *