MA: Poslovanje nijednog trenutka nije bilo dovedeno u pitanje

Dodajte komentar

“Montenegro Airlines” a.d. poslovne aktivnosti obavlja redovno, poštujući zakonom i međunarodnim standardima propisane stroge vazduhoplovne procedure. To potvrđuju i ocjene redovnih inspekcijskih kontrola od strane domaćih i inostranih vazduhoplovnih vlasti. Nijednog trenutka poslovanje kompanije, sa aspekta bezbjednosti i redovnosti avio-saobraćaja, nije bilo dovedeno u pitanje, a takav trend će biti nastavljen i u budućem periodu”, saopšteno je iz nacionalne avio-kompanije.

Takođe, račun kompanije nije u blokadi i finansijsko poslovanje se odvija normalno. Na čelo kompanije je nedavno postavljen novi Odbor direktora i izvršni direktor, koji rade temeljnu analizu poslovanja kompanije. U fokusu analize su finansijsko i komercijalno poslovanje, operativno funkcionisanje i organizaciona struktura društva, nakon čega će biti preduzete dodatne mjere u cilju konsolidacije i optimizacije poslovanja kompanije“, navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, najavljene ostavke vodećih ljudi kompanije iz oblasti bezbjednosti saobraćaja su povučene, tako da u novom menadžment timu, pored ostalih, ostaju: odgovorni rukovodilac za bezbjednost – accountable manager Darko Abramović i direktori Sektora za održavanje vazduhoplova Aleksandar Drakić i Sektora zemaljske operative Vladimir Novosel.

Analitika

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *