Sava osiguranje doniralo EKG aparat Opštoj bolnici Berane

Dodajte komentar

Sava osiguranje doniralo je danas Opštoj bolnici Berane savremeni EKG aparat i dva pulsna oksimetra. Vrijednost doniranih aparata iznosi 4.700,00 € (četiri hiljade i sedam stotina eura). Aparati posjeduju softver za prenos podataka na računar i namenjeni su za potrebe preciznije dijagonostike.

Direktoru Opšte bolnice Berane, dr Budimiru Dabetiću, donaciju je uručio Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava osiguranja, koji je izrazio zadovoljstvo zbog mogućnosti da se pomogne ovoj bolnici.

“Kao dugogodišnji partner lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo, Sava osiguranje tradicionalno podržava projekte u oblasti zdravstva i zadovoljstvo nam je što smo ove godine doprinijeli poboljšanju uslova rada u ovom zdravstvenom centru. Vjerujemo da će EKG aparat i dva pulsna oksimetra koje danas doniramo Opštoj bolnici Berane, doprinijeti da pacijenti u Beranama imaju što bolju zdravstvenu zaštitu“, istakao je Šćekić prilikom uručivanja donacije.

Direktor Opšte bolnice Berane, dr Budimir Dabetić istakao je da će donirani EKG aparat u velikoj mjeri olakšati liječenje pacijenata i rad osoblja. „U ime Opšte bolnice Berane zahvaljujem Sava osiguranju što je prepoznalo značaj ove ustanove i onog što svakodnevno radimo. I ovaj put su pokazali da su društveno odgovorna firma koja ulaže upravo onamo gdje treba, u zdravlje ljudi kao najvećem resursu svake države.

Uvijek nas obraduje i dodatno motiviše kad odgovorne kompanije odluče da doniraju aparate i sredstva pomoću kojih možemo obezbijediti najbolje uslove liječenja našim pacijentima“, rekao je dr Dabetić.

Direktor Sava osiguranja i direktor Opšte bolnice Berane saglasili su se da će i ubuduće uzajamno sarađivati i nastaviti uspješnu saradnju u cilju unaprijeđenja zdravstvene zaštite građana opštine Berane i sjevera Crne Gore.

Trudimo se da budemo mjesto odakle se pomoć nesebično pruža, a današnja donacija je način da doprinesemo boljim uslovima rada i liječenja u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Ovo je samo jedna od mnogih društveno odgovornih aktivnosti koje sprovodi Sava osiguranje.“ – rekla je Valentina Kasalica, PR Sava osiguranja.

Sava osiguranje, koje je u 100 procentnom vlasništvu reosiguravajuće kuće Sava Re iz Ljubljane, posluje na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja već 20 godina, sa tržišnim učešćem od oko 19 odsto.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *