Slaviša Vučković iz Herceg Novog dobitnik Suzuki Vitare u nagradnoj igri SGBM

Dodajte komentar

Dobitnik u nagradnoj igri Societe Generale banke Montenegro „Dovoljan je Mastercard jedan da osvojiš Suzuki vrijedan“ je Slaviša Vučković iz Herceg Novog. Njemu će biti uručeni ključevi automobila SUZUKI VITARA.

Ime dobitnika izvučeno je u jutarnjem programu Televizije Crne Gore. Riječ je o nagradnoj igri koja je trajala od 1. decembra 2016. do 31. januara 2017.godine.

Pravo učešća imali su svi građani, imaoci Mastercard platnih kartica, koje su izdate od strane Societe Generale banke Montenegro, a koji su u periodu trajanja nagradne igre obavili makar jednu transakciju (kupovinu) na POS terminalima na prodajnim mjestima u Crnoj Gori i u inostranstvu, kao i na internetu. Na svakih pet transakcija ime korisnika kartice se još jednom pojavljivalo u nagradnom bubnju kao ime mogućeg dobitnika, čime se povećavala šansa za dobijanje nagrade dok su sve kartice: MasterCard Debit, Gold Debit, MasterCard Debit FUN club, La Rata i MasterCard Business nosile podjednaku šansu za dobijanje nagrade.

Societe Generale banka Montenegro i dalje će nastojati da prati moderne trendove bankarskih tehnologija, a ponuda kartica banke uskoro će biti proširena sa još jednom novom karticom“, kazali su iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *