UNIQA sponzor i osiguravajući partner Zimskih Svjetskih Igara

Reprezentacija Crne Gore učestvovaće u zimskih svjetskim igrama Specijalne Olimpijade koje se ove godine održavaju od 18. do 24. marta u Australiji. UNIQA grupa sponsor je i osiguravajući partner ovog događaja.

Kako bi na što bolji način pružili podršku sportistima koji će nastupiti na ovom velikom takmičenju, kažu iz UNIQA- e, osim generalnog sponzorstva, pripremili su zanimljivu aktivaciju #Make2017better koja će se odvijati na društvenim mrežama, a koja poziva građane da, objavljivanjem fotografija sa Larom i Luisom, zvaničnim maskotamo Specijalne Olimpijade, navijaju za svoj tim.

Tim povodom, UNIQA je obezbijedila i dodatnih 10 000 eura novčane podrške, koje će biti podijeljene timovima država u česnica Specijalne Olimpijade, a shodno broju fotografija napravljenih tokom trajanja aktivacije.

Naš cilj je da upoznamo javnost sa ovim divnim, hrabrim ljudima koji čine našu reprezentaciju, da ih na ovo veliko takmičenje ispratimo uz što ve ću podršku. Zato pozivamo sve navijače da nam se pridruže na društvenim mrežama i kroz a ktivaciju #Make2017better pruže podršku našem timu. Veoma smo ponosni na naše sportiste i navijaćemo za njih svim srcem”, ističu u UNIQA Crna Gora.

Aktivacija je već otpočela na zvaničnoj Facebook stranici UNIQA Crna Gora gdje svi zainteresovani mogu da se pridruže i podrže najhrabrije i najupornije sportiste iz Crne Gore, koji su se uprkos izazovima odlučili da život posvete sportu.

Sport pomaže ljudima sa intelektualnim smetnjama i poteškoćama u razvoju da postignu značajne uspjehe, ispune svoj potencijal i uživaju u radostima života. Zbog toga je UNIQA ponosna što će biti sponzor i osiguravajući partner Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade“, saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

Kako ističu, cilj ove kampanje je pružanje podrške sportistima koji će nastupiti na Zimskim Svjetskim Igrama Specijalne Olimpijade.

Zato pozivamo što veći broj građana da postavi svoje fotografije s maskotama Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade – Larom i Luisom, na zvaničnoj Facebook stranici UNIQA osiguranja uz hešteg #Make2017Better. Što više ovakvih fotografija bude objavljeno, naš nacionalni tim ima veću šansu da osvoji značajnu novčanu podršku”, poručili su oni.

Lara i Luis, zvanične maskote Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade, na svom putu oko svijeta, posjetiće i Crnu Goru.

Podgorica će biti jedna od stanica na putovanju Lari i Luisa, maskotama Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade. Pod parolom “Neka srce kuca za cijeli svijet” njih dvoje će pokušati da duh svoje misije prenesu na čitavu planet i učine 2017.godinu malo boljom!

U Podgorici ih čeka i poseban zadatak: da upoznaju i javnosti predstave hrabre sportiste koji će predstavljati Crnu Goru na Zimskim Svjetskim Igrama Specijalne Olimpijade.

Posjeta je planirana za 29.januar, a tom prilikom će odgledati i derbi prvog kola glavnog dijela EHF lige šampiona za žene: BUDUĆNOST – VARDAR.

UNIQA kao premijum sponzor EHF Lige šampiona za žene i glavni sponzor Zimskih Svjetskih Igara Specijalne Olimpijade vas poziva da dođete u što većem broju u SC Morača, 29.januara u 19.30 časova!

Podržite rukometašice da os vare još jednu veliku pobjedu ali dođite i da upoznate i podržite Crnogorske predstavnike Specijalne Olimpijade koje će na poluvremenu utakmice predstaviti Lara i Luis, zvanične maskote Zimskih Olimpijskih Igara”, kazali su oni.

Check Also

Stiže novi najbrži Tesla sa tri motora i preko 1.100 konjskih snaga

Američki proizvođač najavio je da će Model S Plaid početi da se prodaje 2021. godine …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *