Montenegro airlines i juče otkazao letove

Dodajte komentar

Montenegro airlines otkazao je juče letove za Podgoricu i Ljubljanu, čime su ponovo podgrijane priče da je štrajk kopilota prizemio avione nacionalne aviokompanije.

U nacionalnoj avio-kompaniji tvrde da je udar groma oštetio avion koji je trebalo da preveze putnike do Beograda. Dodali su da su putnici prebačeni na letove Air Srbije.

Kako su istakli, tokom tehničkih provjera je utvrđeno da je oštećenje od udara groma bilo daleko veće od prvih procjena.

Putnici koji su trebalo da polete sa nama iz Podgorice za Beograd u 9:20 i iz Beograda za Podgoricu u 10:20 prebačeni su na letove našeg partnera Air Srbije u 13:45 iz Beograda i u 15:20 iz Podgorice, što se i do sada radilo i sa tom i sa svim ostalim kompanijama“, navodi se u saopštenju MA.

Montenegro airlines otkazao je juče i letove za Podgoricu i Ljubljanu iz, kako su naveli, operativnih razloga.

Ranije su iz nacionalne avio kompanije demantovali da se letovi otkazuju zbog štrajka kopilota. Kako je više medija nedavno prenijelo kopiloti su nezadovljni jer je došlo do selektivne isplate plata u kompaniji. Od 17 kopilota, 16 se navodno razboljelo, zbog čega su u srijedu avioni MA sa tivatskog i podgoričkog aerodroma kasnili.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *