Smijete li da se usudite? Agencija sa kojom ne znate gdje putujete

Dodajte komentar

Turističkih agencija i internetskih stranica koje vam pomažu u planiranju putovanja nigdje ne nedostaje. U moru sličnih, tu i tamo “izroni” neka koja se zbilja razlikuje od ostalih.

Sa svojim kancelarijama Kaliforniji i Meksiku, ali uslugama koje pruža po čitavom svetu, nastao je Jubel, koji svojim putnicima nudi put iznenađenja.

Jubel stvara personalizovana putovanja bazirana na odgovorima koje klijenti ostave u upitniku. Nude 6 mogućih “puteva”: Kulturno, Zabavno (Party Purist), Morsko, Aktivno u prirodi, Ležerno u prirodi i Jubeler kao mješavinu svih navedenih.

Nakon što odaberete jednu od ponuđenih 6 opcija, pošalju vam upitnik u kojem, između ostalog, napišete koja bi mjesta voleli da posjetite i koja želite da izbjegnete. Možete da stavitie i kakav tip smještaja i prevoza više volite.

Kada Jubel personalizuje podatke, pošalju vam dvije ponude s okvirnim opisom plana putovanja, vi odaberete onu koja vam više odgovara i platite put. Nekoliko nedjelja prije putovanja pošalju vam “Pakovanje Jubel”, koje sadrži vašu aviokartu i informacije o hotelu.

Tek kada stignete na odredište, dobijate daljnje informacije o onome šta vas čeka odnosno kovertu s aktivnostima koje su za vas isplanirali.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *