Restart krediti Addiko banke: Do 30.000 eura bez žiranata uz kamatnu stopu od 6,75%

1 komentar

Addiko bank je u novoj godini obradovala klijente novim uslovima za konsolidujuće kredite, koji omogućavaju klijentima refinansiranje njihovih obaveza sa većim maksimalnim iznosom, nižom kamatnom stopom i mogućnošću ekstra keša.

Svi oni koji se u novoj godini suočavaju sa izazovom upravljanja njihovim finansijama – kreditima, karticama i minusima, sada mogu krenuti ispočetka. Banka odobrava restart kredite za refinansiranje do 30.000 eura bez žiranata uz rok otplate do 12 godina, što je, kako su kazali iz Addiko banke,  najveći maksimalni iznos ove vrste kredita na našem tržištu, kao i najduži period otplate. Ovu ponudu prati i atraktivna kamatna stopa, koja se kreće od 6,75% u nominalnoj vrijednosti. Klijenti imaju mogućnost dobijanja dodatne gotovine u iznosu od 25% od iznosa koji se refinansira ili do 5.000€, u zavisnosti od njihovih individualnih potreba.

Prednosti ovog proizvoda se ogledaju u lakšem upravljanju ličnim finansijama i u smanjenju mjesečnih izdataka. Jednim kreditom mogu se refinansirati sve kreditne obaveze, kako u drugim bankama, tako i u Addiko banci. Takođe,  sve obaveze po kreditima, kreditnim karticama i dozvoljenom prekoračenju objedinjuju se u jednu, manju ratu.

“U fokusu Addiko banke su svedenija ponuda proizvoda i usluga, efikasnije procedure i procesi i jednostavnija komunikacija sa klijentom. Odbacivanjem nepotrebnih proceduralnih koraka i smanjenjem njihovog vremena čekanja značajno je podignut nivo kvaliteta usluge, tako da se preliminarno odobrenje kredita dobija samo uz ličnu kartu, a preliminarna odluka odmah. Ukoliko je odluka o odobrenju kredita pozitivna, klijent je u obavezi da dostavi dokaz o primanjima, nakon čega se obavlja isplata odobrenog iznosa”, kazali su iz banke.

Restart kredit za refinansiranje je od 10. januara dostupan u svim poslovnicama Addiko banke u Crnoj Gori. Kontakt telefoni poslovnica banke istaknuti su na zvaničnom sajtu www.addiko.me, a  posjetioci zvaničnog sajta mogu zakazati i sastanak sa prodajnim osobljem, preko Addiko web asistenta.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *