Telenor zadovoljan poslovanjem na crnogorskom tržištu

Kompanija Telenor zadovoljna je položajem koji posljednjih 20 godina ima na crnogorskom, relativno malom, tržištu telekomunikacija, na kojem uvijek vodi računa o potrebama korisnika, saopštio je predsjednik i generalni direktor grupe Sigve Brekke.

Govoreći o poslovanju Telenor grupe, on je kazao da nastavljaju da rade dobro, pri čemu je izražen rast na azijskom tržištu, a sada i u Evropi, kako sjevernoj tako i centralnoj.

Najveći rast dolazi od data servisa, u šta najviše i investiramo i vidimo da tražnja naših korisnika nastavlja da raste kada su u pitanju te usluge, kao i internet aplikacije“, precizirao je Brekke, u intervjuu za agenciju Mina-biznis.

On je naveo da grupa postiže zacrtane ciljeve, pri čemu je prognoziran rast prihoda, što se razlikuje od tržišta do tržišta.

Najveći rast dolazi iz Azije gdje imamo veliku populaciju stanovništva, ali isto tako vidimo rast i u Evropi. To su različite vrste rasta, jer u Aziji ljudi nijesu imali ni telefone, dok u Evropi više koriste data usluge”, ukazao je Brekke.

Dnevne novine

Check Also

U skupštinsku proceduru ušao predlog završnog računa budžeta za prošlu godinu

U skupštinsku proceduru je juče stigao predlog završnog računa budžeta za prošlu godinu u kojem …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *