Telenor i Telenor fondacija posjetili Dječji dom „Mladost“

Dodajte komentar

Kao i svake godine, kompanija Telenor i Telenor fondacija obilježavaju predstojeće praznike u duhu darivanja, posjetom Dječjem domu „Mladost“ u Bijeloj. Zaposleni u kompaniji su, tokom decembra, sakupljali odjeću, knjige i igračke, a prilikom posjete, za djecu je upriličen i poseban zabavni program.

Djeca su imala priliku da se druže sa nekim od svojih omiljenih likova iz crtanih filmova, ali i uživaju u igricama koje je za njih pripremio tim animatora.Telenor fondacija je obezbijedila i slatke paketiće koje je Deda Mraz uručio mališanima.

“Posjeta Domu u Bijeloj dio je društveno odgovornih aktivnosti, koje su sastavni dio poslovanja kompanije. Podsjetimo, zaposleni u Telenoru su, početkom decembra, posjetili i „Resursni centar za djecu i mlade Podgorica“ i donirali sredstva za opremanje posebnih prostorija te ustanove. Na taj način, upotpunjena je donacija za opremanje soft play prostorije za opuštanje djece, kao i nabavka tifloloških sredstava za djecu sa smetnjama u razvoju vida”, kazali su iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *