Zaposleni u Sava osiguranju dobrotvorno dali krv

Sava osiguranje je sprovelo akciju dobrovoljnog davanja krvi, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore.

Akcija se sprovodi u Podgorici i svim ostalim gradovima Crne Gore, u kojima postoje prostorije Zavoda za transfuziju. U okviru svojih društevno odgovornih aktivnosti, Sava Montenegro dva puta godišnje organizuje akcije dobrovoljnog davanja krvi. U ovoj akciji učestvovalo je oko 20 dobrovoljnih davalaca.

Cilj ove akcije je podizanje svijesti o značaju dobrovoljnog, nenamjenskog davalaštva krvi i obezbjeđivanje neophodnih zaliha krvi, koje uvijek nedostaju.

Veliko je zadovoljstvo što su naše kolege ponovo pokazale solidarnost i dale pozitivan primjer aktivnog učešća u društveno odgovornim incijativama. Nadamo se da ćemo svojim primjerom motivisati građane da podržavaju akcije ovog tipa i budu učesnici u što većem broju sličnih”, kazali su iz kompanije.

Želimo da pomognemo i onima koje ne poznajemo, pa ovu akciju sprovodimo kako bi uvijek bilo dovoljno krvi za one čije zdravlje, odnosno život, zavise od nje. Trudimo se da budemo mjesto odakle se pomoć nesebično pruža, i kada je u pitanju svakodnevna poslovna aktivnost, gdje se obezbjeđuje bolji život za klijente i njihove porodice, tako i mjesto na kom se sprovode različite humanitarne akcije.“, dodali su iz kompanije.

Check Also

Prodati državni zapisi za pet miliona eura

Na drugoj ovogodišnjoj aukciji sa rokom dospjeća od 182 dana prodati su državni zapisi za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *