Šansa za preduzetnike iz Crne Gore da svoje usluge ponude širom Evrope

Dodajte komentar

Telekomova “Easy to partner” platforma omogućiće preduzetnicima iz Crne Gore da kroz saradnju sa Telekomom svoje proizvode i usluge ponude velikom broju korisnika širom Evrope, najavljeno je na nedavno održanoj NetWork konferenciji u Podgorici.

U “Easy to partner” programu učestvuju firme koje već imaju svoj proizvod ili uslugu namijenjen domaćinstvima kao i malim i srednjim preduzećima iz oblasti kao što su zabava (TV, muzika), online narudžbe hrane, taxi službe , zdravstvo, osiguranje, sigurnost na internetu, big data itd. i koje je žele ponuditi i van granica Crne Gore.

Kroz partnerstvo sa Telekomom, firme iz Crne Gore će moći da ponude svoj proizvod i uslugu u ukupno 13 evropskih zemlja koje su članice Dojče Telekom grupe.

Glavni kriterijum za izbor partnera je da postoji obostrana volja za saradnju, tj da potencijalni partner ima razvijen proizvod koji je relevantan za tržišta u kojima posluje Dojče Telekom grupa. Za početak, smatramo da prednost mogu imati kompanije koje imaju proizvod sa regionalnim potencijalom. Takođe, prednost će imati kompanije koje imaju razvijen proizvod i pozitivne rezultate u njegovoj prodaji”, objasnio je Marjan Popović, menadžer za razvoj proizvoda u Telekomu.

Partneri koji žele da budu dio programa dovoljno je da pošalju prezentaciju svoje firme i prozivoda na mejl adresu [email protected].

Cilj programa je pružiti krajnjim korisnicima dodatnu vrijednost i uzbudljive servise, a na ovaj način Telekom nastavlja i sa podrškom domaćem preduzetništvu, kroz podsticanje razvoja malih i srednjih preduzeća i internet poslovanja u Crnoj Gori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *