Konkurs Telenor fondacije otvoren do 15. decembra

Dodajte komentar

Konkurs Telenor fondacije za podršku projektima posvećenim osnaživanju mladih i njihovoj edukaciji u digitalnom svijetu je otvoren za prijave do 15. decembra. Iz Fondacije su još jednom pozvali sve zainteresovane organizacije da pitanja ili prijave pošalju na e-mail [email protected], a sve dodatne informacije u vezi sa konkursom se mogu preuzeti na web stranici Telenor Fondacije.

Broj projekata koji će Fondacija podržati nije unaprijed definisan, a osim novčane, kompanija Telenor nudi i logističku podršku u realizaciji izabranih projekata.

Projekti se moraju realizovati na teritoriji Crne Gore, a prednost će imati prijave sa dugoročnim potencijalom da doprinesu prevazilaženju aktuelnih društvenih izazova. Odluke o podršci projektima biće donijete od strane Upravnog odbora Telenor fondacije na narednoj sjednici, koja je planirana za drugu polovinu decembra.

Od kada je osnovana 2014. godine, Telenor Fondacija podržava projekte koji, upotrebom interneta, unapređuju oblast obrazovanja, zaštite životne sredine i inkluziju društveno ugroženih grupa“, kazali su iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *