Iskra za Hipotekarnu banku

Dodajte komentar

Hipotekarna banka AD Podgorica dobitnica je specijalnog priznanja “Iskra” za korporativnu filantropiju. Ovo značajno priznanje je uručeno na Cetinju, u Kraljevskom pozorištu “Zetski dom”.

Stručni žiri i organizacija  FAKT, koja je ustanovila ovu nagradu, u saradnji sa Upravom za dijasporu i Privrednom komorom, a uz podršku Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori i fondacije  „Ćano Koprivica“, „Braća Rokfeler“ i „Čarls StjuartMot“ prepoznali su doprinos i značaj društveno odgovornog poslovanja Hipotekarne banke, koje ima ima više pravaca: prije svega ulaganje u unaprijeđenje zdravstvene zaštite, ulaganje u kulturu, brigu o starim licima,  ulaganje u obrazovanje mladih i opšti doprinos zajednici.

U obrazloženju žirija navodi se da su kontinuiranost i dosljednost ovih aktivnosti obezbijedile već vidljive i prepoznatljive rezultate. Primajući “Iskru”, glavni izvršni direktor Esad Zaimović je istakao poslovnu filozofiju Banke RADI DOBRO I ČINI DOBRO, kao I posvećenost klijentima i cnogorskom društvu.

Veliko mi je zadovoljstvo što u ime vlasnika i menadžmenta banke mogu da primim ovo važno priznanje. Proteklih deset godina jedan od vrlo bitnih segmenata našeg poslovanja je upravo korporativna filantropija i veliki dio budžeta smo ulagali u pomoć društvu u kome živimo i stvaramo. Posebna je čast što ovu nagradu primamo na Cetinju jer je upravo u Prijestonici rođen vlasnik Hipotekarne banke Miljan Todorović koji i sam smatra da je ovo jedno od najljepših priznanja koje smo kao banka mogli da dobijemo”, izjavio je Zaimović i u ime svih zaposlenih i akcionara i obećao da će Hipotekarna banka nastaviti da bude pouzdan i odgovoran partner svojim klijentima i svim građanima Crne Gore.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *