M:tel: Pripejd kartica i telefon za samo 9,99 eura i druge povoljnosti

Dodajte komentar

Kompanija m:tel je za nove prepaid korisnike pripremila prepejd promo paket uz koji za samo 9,99 eura dobijaju telefon marke Alcatel 1052 D i prepaid paket m:go plus new.

Kao posebnu povoljnost za postojeće i nove prepaid korisnike, m:tel je produžio specijalnu ponudu, do 31.12.2016. godine. Ponuda se odnosi na novčani bonus od 999 eura za razgovore u mreži ili surfovanje Internetom u toku 7 dana. Takodje, novom dopunom prepaid računa u promotivnom periodu, korisnik dobija novih 999 eura za narednih 7 dana. Dopunjeni iznos je korisniku na raspolaganju za slobodnu potrošnju“, saopštavaju iz m:tel-a.

Poklonjeni bonus može da se iskoristi za minute u m:tel mreži ili za Internet.

Aktivacija bonus kredita za pozive u m:tel mreži se vrši slanjem odgovarajuće SMS poruke: Pricaj na na broj 14555. Aktivacija bonus kredita za Internet se vrši slanjem odgovarajuće SMS poruke: Surfuj na na broj 14555“, saopštavaju iz m:tel-a

Korisnik dobija bonus resurse sve dok ima redovne nedjeljne dopune (u kontinuitetu).

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *