Lovćen osiguranje nudi vrijednosni bon uz automobilska osiguranja

Dodajte komentar

Lovćen osiguranje AD je za svoje klijente pripremio novu ponudu pod nazivom “Vrijednosni bon uz automobilska osiguranja”. Ova akcija Lovćena će trajati do 31.03.2017. godine.

Vrijednosni bon u okviru ove akcije može da dobije osiguranik koji, u „Lovćen“ osiguranju, zaključi obavezno osiguranje od autoodgovornosti (novo osiguranje ili obnova) u kombinaciji sa izabranim paketom osiguranja koji se zaključuje uz autoodgovornost a koji uključuje: Osiguranje automobilske asistencije, Osiguranje vozača od tjelesnih povreda (AO plus) i Osiguranje troškova pravne zaštite. Vrijednosni bon je namijenjen fizičkim licima koja zaključe polisu autoodgovornosti u svojstvu ugovarača osiguranja.  Vrijednost bona je iskazana u eurima i predstavlja novčanu vrijednost koja se može razmijeniti prilikom kupovine nekog od proizvoda Lovćen osiguranja.

U ovoj akciji osiguranicima su na raspolaganju tri paketa: Auto Standard, Auto Plus i Auto Komfort.

Svojom polisom autoodgovornosti osiguranici stiču pravo na Vrijednosni bon u iznosu od 11, 22 ili 33 eura, zavisno od paketa koji odaberu. U suštini, za sve osiguranike je bitna činjenica da ako u toku godine bar jednom idu van granica Crne Gore, imaju mogućnost da uzmu paket sa Vrednosnim bonom od 33 eura.

To praktično znači da su osiguranici za manje od 4 eura mjesečno uz polisu autoodgovornosti, 365 dana osigurani od nezgode do 25.000 eura, imaju pravnu zaštitu za slučaj krivičnih pravnih procesa kod nezgode do 4.500 eura i pomoć na putu usled kvara i nezgode. Bon se koristi kao sredstvo plaćanja za kupovinu jednog dobrovoljnog osiguranja iz portfelja Lovćena. Vrijednosni bon može se iskoristiti za plaćanje premije prilikom kupovine jednog dobrovoljnog osiguranja u svim info centrima, filijalama i poslovnicama „Lovćen“ osiguranja i na drugim prodajnim mjestima širom Crne Gore, i nije ga moguće zamIjeniti za gotovinu”, kazali su iz ove osiguravajuće kuće.

Više informacija o Vrijednosnom bonu osiguranici mogu dobiti na svim prodajnim mjestima Lovćen osiguranja širom Crne Gore, kod ovlašćenih zastupnika prodaje i posredstvom sajta www.lo.co.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *