Societe generale banka: Nagradna igra za korisnike Mastercard kartica

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro pokrenula je nagradnu igru za korisnike MasterCard kartica pod sloganom – Dovoljan je MasterCard jedan, da osvojiš Suzuki vrijedan, saopšteno je iz ove banke.

Svi korisnici MasterCard Debit, MasterCard Gold Debit, MasterCard La Rata, MasterCard Fun Club i MasterCard Business kartica izdatih od Societe Generale banke Montenegro koji u periodu od 1.decembra 2016. do 31.januara 2017. budu obavili makar jednu transakciju, odnosno plaćanje ovim karticama, na prodajnim mjestima u Crnoj Gori i inostranstvu ili kupovinu putem interneta imaju pravo učešća u nagradnoj igri, kao i šansu da osvoje vrijednu nagradu, automobil SUZUKI Vitara 1.6 GL. Šansa za dobijanje nagrade povećava se na svakih pet obavljenih plaćanja, odnosno transakcija, bilo kojom od MasterCard kartica izdatih od strane banke“, navodi se u saopštenju banke.

Ovom akcijom Societe Generale Montenegro, kako poručuju, želi da nagradi lojalnost postojećih korisnika kartica, ali i nove korisnike koji se u toku trajanja nagradne igre odluče za aktiviranje neke od MasterCard kartica Societe Generale banke Montenegro.

Izvlačenje dobitnika nagrada je 7.februara 2017. u studiju televizije RTCG, uz emitovanje emisije o izvlačenju u njihovom jutarnjem programu narednog dana.

Pravila učešća u nagradnoj igri biće objavljena u dnevnim novinama kao i na sajtu banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *