Societe generale banka Montenegro dobitnik UPCG nagrade za društveno odgovorno poslovanje

Societe Generale banka Montenegro i ove godine je laureat nagrade koju za društveno odgovorno poslovanje dodjeljuje Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG).

Cilj ove nagrade je promovisanje primjera dobre prakse društveno odgovornog poslovanja u Crnoj Gori, kao i preduzeća koja takvu praksu primjenjuju u svom svakodnevnom radu.

Banka je ove godine nagradu dobila u kategoriji “Briga za zajednicu” čime je još jednom potvrđen njen značajan doprinos na polju društvene odgovornosti u Crnoj Gori.

Nagradu je u ime banke primio Milorad Katnić, predsjednik Odbora direktora koji je tom prilikom izjavio:

“Veoma mi je drago što je Societe Generale banka Montenegro dobila još jednu u nizu nagrada za društveno odgovorno poslovanje. Kada ovakva priznanja primamo svake godine, sigurni smo da naša banka na svom putu društvene odgovornosti nikako ne posustaje, već naprotiv – nastavlja da daje svoj puni doprinos boljem i kvalitetnijem životu svih nas u našoj zajednici. Nagrada u kategoriji  “Briga za zajednicu” dokazuje baš ono što naša banka i njeni zaposleni i žele – da budu oslonac i podrška svima u našoj zajednici, ne samo u pogledu bankarskih usluga već i u pogledu pažnje, ljudske brige i solidarnosti. Zadovoljstvo nam je što je Societe Generale banka Montenegro i ove godine pomogla u opremanju škola računarskom opremom, što je donirala predškolskim ustanovama, domovima zdravlja i bolnicama širom Crne Gore. Naša banka će sigurno nastaviti sa svojom društveno odgovornom misijom za dobrobit svih nas”, kazao je katnić prilikom dodjele.

Check Also

Uskoro i u EU: vještačka inteligencija zapošljava, otpušta, bira šefove

Vještačka inteligencija se već neko vrijeme koristi u sektoru takozvane „gig -ekonomije“, u kojoj uglavnom …

Leave a Reply

Your email address will not be published.