Societe generale banka Montenegro dobitnik UPCG nagrade za društveno odgovorno poslovanje

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro i ove godine je laureat nagrade koju za društveno odgovorno poslovanje dodjeljuje Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG).

Cilj ove nagrade je promovisanje primjera dobre prakse društveno odgovornog poslovanja u Crnoj Gori, kao i preduzeća koja takvu praksu primjenjuju u svom svakodnevnom radu.

Banka je ove godine nagradu dobila u kategoriji “Briga za zajednicu” čime je još jednom potvrđen njen značajan doprinos na polju društvene odgovornosti u Crnoj Gori.

Nagradu je u ime banke primio Milorad Katnić, predsjednik Odbora direktora koji je tom prilikom izjavio:

“Veoma mi je drago što je Societe Generale banka Montenegro dobila još jednu u nizu nagrada za društveno odgovorno poslovanje. Kada ovakva priznanja primamo svake godine, sigurni smo da naša banka na svom putu društvene odgovornosti nikako ne posustaje, već naprotiv – nastavlja da daje svoj puni doprinos boljem i kvalitetnijem životu svih nas u našoj zajednici. Nagrada u kategoriji  “Briga za zajednicu” dokazuje baš ono što naša banka i njeni zaposleni i žele – da budu oslonac i podrška svima u našoj zajednici, ne samo u pogledu bankarskih usluga već i u pogledu pažnje, ljudske brige i solidarnosti. Zadovoljstvo nam je što je Societe Generale banka Montenegro i ove godine pomogla u opremanju škola računarskom opremom, što je donirala predškolskim ustanovama, domovima zdravlja i bolnicama širom Crne Gore. Naša banka će sigurno nastaviti sa svojom društveno odgovornom misijom za dobrobit svih nas”, kazao je katnić prilikom dodjele.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *