Od danas otvoren konkurs Telenor fondacije za podršku projektima

Konkurs Telenor fondacije za podršku društveno odgovornim projektima od danas je otvoren za sve institucije, nevladine i humanitarne organizacije u Crnoj Gori. Zainteresovane organizacije mogu  do 15. decembra predložiti inovativna rješenja za unapređenje života i društva Crne Gore.

Od kada je osnovana 2014. godine, Telenor Fondacija podržava projekte koji, upotrebom interneta, unapređuju oblast obrazovanja, zaštite životne sredine i inkluziju društveno ugroženih grupa.

Projekti se moraju realizovati na teritoriji Crne Gore, a prednost će imati prijave sa dugoročnim potencijalom da doprinesu prevazilaženju aktuelnih društvenih izazova. Zajedno sa lokalnim partnerima, nastavljamo da gradimo održivu budućnost i smanjujemo nejednakosti u zajednici, a naša ambicija je puna digitalizacija društva Crne Gore. Upavo zato kroz rad Telenor fondacije, želimo da podržimo rješenja kojima će građani moći da iskoriste sve prednosti pristupa internetu i upotrebe digitalnih tehnologija“, kaže Nataša Đurđić, menadžerka Telenor fondacije.

Broj projekata koji će Fondacija podržati nije unaprijed definisan, a osim novčane, kompanija Telenor nudi i logističku podršku u realizaciji izabranih projekata.

Prijavu na konkurs, uz prateća dokumenta, potrebno je poslati na adresu [email protected], a dodatne informacije dostupne su na web stranici Telenor fondacije. O projektima koji će dobiti finansijsku i logističku podršku odlučiće Upravni odbor Fondacije.

Check Also

Jack Ma prodao dionice Alibabe vrijedne 8,2 milijardi dolara

Osnivač kineske kompanije Alibaba, Jack Ma na prodaji dionica inkasirao je milijarde dolara nakon što …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *