Donacija Crnogorskog Telekoma i Hipotekarne banke Kliničkom centru

Hipotekarna banka i Crnogorski Telekom su odlučili da, povodom petogodišnjice Premium programa, Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCCG-a poklone laparoskopske instrumente.

Vaša namjera je za poštovanje i za primjer”, izjavila je dr Snežana Raspopović, direktorica Klinike.“Dvije ugledne kompanije, poznate i po uspješnom poslovanju i po svom odgovornom odnosu prema zajednici, pokazuju svima kako svoj uspjeh mogu proslaviti na pravi način – pomažući drugima. Donirani instrumenti će unaprijediti minimalno invazivnu hirurgiju na Klinici, smanjiti rizik od komplikacija i ubrzati oporavak naših pacijentkinja.”

Iz Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma su poručili da je ovo nastavak njihovih donatorskih aktivnosti i da ovu donaciju realizuju u ime svojih klijenata, zaposlenih i poslovnih partnera, koji su doprinijeli da Premium bude najpopularnija platna kartica na crnogorskom tržištu.

Preko 17 hiljada korisnika Premium kartice ostvaruju popust do 30 odsto i kupovinu na rate na preko 1.200 prodajnih mjesta kod 371 partnera ovog programa.

Od prošle godine, svim korisnicima je dostupna i mobilna aplikacija – Premium program, preko koga oni na svom telefonu imaju direktan pristup računu za koji je vezana Premium kartica. Bez odlaska u banku, 24 sata dnevno, svih sedam dana u nedjelji, korisnici mogu prenijeti sredstva na drugi račun, platiti račune, pregledati transakcije i provjeriti stanje na računu, naglašeno je iz Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma.

Check Also

Švedski gigant za 148 miliona dolara kupio zagrebački Nanobit

Švedski proizvođač mobilnih igara Stillfront grupa preuzela je zagrebački Nanobit za 148 miliona dolara ili …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *