Vlasnik Delte širi hotelski biznis u zemlje regiona: Mišković hoće hotele u Albaniji i Hrvatskoj

Miroslav Mišković planira kupovinu hotela po Hrvatskoj i Sloveniji. Miškovićeva Delta ima ambiciju da postane lider u regionu u hotelijerstvu, pa su tako u ozbiljnim pregovorima oko ulaganja u ovu oblast u pomenute dvije zemlje.

Ukoliko se pregovori uspešno završe, Mišković bi već naredne godine u svoje poslovno carstvo mogao da uvrsti bar dva hotela visoke kategorije u Albaniji i Hrvatskoj. Lokacije za objekte se ne otkrivaju, jer pregovori još traju. Ako se oni uspješno završe, Delta bi u svom vlasništvu imala šest hotela u četiri države regiona. Kao što je poznato, ova kompanija gradi u Ljubljani Intercontinental, a u Beogradu ima Crowne Plazu i od prije nekoliko dana Holiday Inn. Uskoro bi trebalo da počne i izgradnja Intercontinentala.

Izvor Blica iz Delte kaže da je širenje biznisa na zemlje regiona jedan od prioriteta.

Riječ je prije svega o ulaganju u turizam, odnosno hotelijerstvo. Uz hotel u Ljubljani, koji bi trebalo da se završi u proljeće 2017. godine, prioritet su izgradnje beogradskog Intercontinentala i ulaganje u hotelijerstvo u Hrvatskoj i Albaniji. U Hrvatskoj je u igri nekoliko lokacija i u toku su dogovori sa lokalnim vlastima, a što se tiče Albanije, tu se razmatra mogućnost partnerskog ulaganja sa poznatom lokalnom kompanijom”, kaže izvor Blica iz Delte.

eKapija

Check Also

Polovni automobili postaju luksuz: Zbog visokih cijena i skupih kredita van domašaja većine kupaca

Visoke cijene i rastuće kamate izbacile su polovne automobile van domašaja sve većeg broja kupaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.