Vlasnik Delte širi hotelski biznis u zemlje regiona: Mišković hoće hotele u Albaniji i Hrvatskoj

Dodajte komentar

Miroslav Mišković planira kupovinu hotela po Hrvatskoj i Sloveniji. Miškovićeva Delta ima ambiciju da postane lider u regionu u hotelijerstvu, pa su tako u ozbiljnim pregovorima oko ulaganja u ovu oblast u pomenute dvije zemlje.

Ukoliko se pregovori uspešno završe, Mišković bi već naredne godine u svoje poslovno carstvo mogao da uvrsti bar dva hotela visoke kategorije u Albaniji i Hrvatskoj. Lokacije za objekte se ne otkrivaju, jer pregovori još traju. Ako se oni uspješno završe, Delta bi u svom vlasništvu imala šest hotela u četiri države regiona. Kao što je poznato, ova kompanija gradi u Ljubljani Intercontinental, a u Beogradu ima Crowne Plazu i od prije nekoliko dana Holiday Inn. Uskoro bi trebalo da počne i izgradnja Intercontinentala.

Izvor Blica iz Delte kaže da je širenje biznisa na zemlje regiona jedan od prioriteta.

Riječ je prije svega o ulaganju u turizam, odnosno hotelijerstvo. Uz hotel u Ljubljani, koji bi trebalo da se završi u proljeće 2017. godine, prioritet su izgradnje beogradskog Intercontinentala i ulaganje u hotelijerstvo u Hrvatskoj i Albaniji. U Hrvatskoj je u igri nekoliko lokacija i u toku su dogovori sa lokalnim vlastima, a što se tiče Albanije, tu se razmatra mogućnost partnerskog ulaganja sa poznatom lokalnom kompanijom”, kaže izvor Blica iz Delte.

eKapija

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *