Societe Generale banka Montenegro obilježava nedjelju štednje

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro i ove godine obilježiće nedjelju štednje pa će djeci rodjenoj od 31. oktobra do 6. novembra ove godine čiji roditelji kod njih otvore štednu knjižicu donirati 200 eura. Ovim se, kako su saopštili iz banke, pridružuju akciji CBCG.

Kako su dodali uz isti iznos koji donira Centralna banka,ukupna sredstva od 400 eura biće oročena na godinu dana, a nakon isteka tog perioda, roditelji novac mogu podići ili opet položiti na štednju.

Tradicija i sigurnost Societe Generale banke Montenegro su garant zadovoljstva svih njenih štediša. Osim štednje po viđenju i klasične oročene štednje za koju se kamatne stope kreću i do 2,60 odsto na godišnjem nivou, u ponudi banke su i štedni proizvodi“, kazali su u ovoj banci.

Jedan od štednih proizvoda su, kako su saopštili i Sože koraci koji omogućavaju da redovnim mjesečnim uplatama na svoj štedni račun sakupite određenu sumu koju ćete kasnije ponovo oročiti ili kupiti nešto što je klijentima potrebno. Kamatna stopa na ovaj vid štednje kreće se do 2,80 odsto na godišnjem nivou, za oročenja na 36 mjeseci pripisom kamate na sredstva koja ste oročili.

Namijenjena je, kako su kazali, svima koji žele da čuvaju svoju ušteđevinu u banci i da na taj iznos ostvaruju redovan mjesečni prihod, uz kamatnu stopu od 2,50. U banci takođe klijenti imaju mogućnost da odaberu Sože štednjicu i Kan kan progresivnu štednju kao i Sože tip.

SOŽE štednjica – postepena štednja koju otvaraju roditelji sa ciljem da obezbijede lagodniju budućnost svoje djece. Roditelji uplaćuju redovne mjesečne iznose na štedni račun sve do 18. rođendana djeteta, kada ih njihovo dijete, tada već punoljetna osoba, može iskoristiti za nastavak školovanja, podmirenje nekih važnih potreba i sl. Kamatna stopa na godišnjem nivou je 2,40 odsto Kan Kan progresivna štednja sa kamatnom stopom i do 2,90%, kao i SOŽE tip koji, prilikom svake kupovine, omogućava zaokruživanje potrošenog iznosa do 0.50, 1, 2, 5 ili 10 eura, pri čemu se razlika između potrošene i zaokružene sume direktno prenosi na tekući ili štedni račun po želji klijenta“, naveli su iz Societe banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *