Linija Bar-Bari se privremeno zaustavlja?

Dodajte komentar

Kompanija Barska plovidba zadovoljna je rezultatima postignutim u trećem kvartalu ove godine, a izvještaj o poslovanju usvojio je juče i Odbor direktora tog preduzeća.

Predsjednik Odbora direkotra Vojo Bojović kazao je da su obaveze po osnovu kamate na kredit kod EXIM banke izmirene po planu otplate. O planovima za dalji period Bojović naglašava da odbor direktora i menadžment Barske plovidbe aktivno radi na zamjeni broda Sveti Stefan II sa ciljem pronalaženja broda boljih peformansi, te da razmatraju alternativne modalitete kako ne bi došlo do zastoja liniji Bar-Bari.

Akcenat stavljamo na “privremeno zaustavljanje”, a nikako na ukidanje linije, jer kako nam je svima poznato da u ovim zimskim periodima linije poput Bar-Bari-Bar uglavnom prave pauzu u poslovanju do marta naredne godine, stoga smatramo da ćemo, s obzirom da se ovaj period tokom ranijih godina koristio za pregled broda, uspjeti da iznađemo rješenje koje će obezbijediti redovan pomorsko-putnički saobraćaj između Crne Gore i Italije“, zaključio je Brajović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *