Donacijom Gimnaziji obilježen početak rada renovirane filijale Erste Banke u Rožajama

Dodajte komentar

Erste banka je danas donacijom Gimnaziji „30. septembar“ obilježila početak rada u rekonstruisanom prostoru filijale u Rožajama u Ulici Maršala Tita bb.

Prilikom rekonstrukcije izmijenjen je ulaz u filijalu, uklonjeno stepenište i napravljena rampa, kako bi bio omogućen pristup osobama sa invaliditetom. Kao i sve ostale filijale u mreži Erste banke, i filijala u Rožajama je opremljena taktilnim trakama za slabovide.

Erste banka je usmjerena na pružanje najbolje usluge svim segmentima klijenata, koji će od sada u rožajskoj filijali sa više komfora obavljati svoje svakodnevne bankarske poslove. Nastavićemo da jačamo saradnju sa privrednicima i građanima ovog kraja, a sve u cilju stvaranja uslova za zajednički uspjeh“, rekao je direktor filijale u Rožajama i koordinator regije sjever, Erdan Sutović.

On je danas direktoru Gimnazije „30. Septembar“ Fejzu Muriću uručio donaciju, LCD televizor namijenjen kabinetu stranih jezika, kako bi učenici na zanimljiviji i efikasniji način usvajali nova znanja.

Filijala u Rožajama ima površinu od 99 kvadratnih metara, opremljena je prema aktuelnim standardima Erste grupe, a klijentima je na raspolaganju tim koji čine dva zaposlena na blagajni, dva savjetnika za klijente u Sektoru stanovništva, kao i jedan savjetnik za korporativne klijente. U filijali je građanima i pravnim licima dostupan kompletan servis usluga koje Erste banka u Crnoj Gori ima u svojoj ponudi.

Radno vrijeme filijale je od ponedjeljka do petka od 8:30h-15:30h. Bankomat u sklopu filijale dostupan je građanima 24h dnevno, svakog dana.

gimnazija-30-septembar-donacija-za-kabinet-stranih-jezika

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *