IRF na Žabljaku finansirao 40 projekata ukupne vrijednosti 3,5 miliona eura

Dodajte komentar

Predsjednik Odbora direktora IRF-a dr Zoran Vukčević je sa svojim saradnicima, dana 10.10.2016. godine,održao prezentaciju finansijske podrške IRF-a u Opštini Žabljak, dok se prisutnima, takođe, u uvodnom izlaganju obratio i predsjednik opštine VeselinVukićević.

Vukčević je prezentovao uslove finansiranja IRF-a za ovu godinu podsjetivši da je IRF na području Opštine Žabljak, od osnivanja do sada, finansirao 40 projekata ukupne vrijednosti 3.540.848,09 eura.

Vukčević je istakao da lokalna uprava posvećeno i predano radi na stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta, a kreditni referenti IRF-a su nakon održane prezentacije sa privrednicima razmotrili dalje aktivnosti I mogućnosti zajedničke saradnje.

IRF nastupa na tržištu sa kreditnim linijama koje su namijenjene MMSP, preduzetnicima i poljoprivrednim proizvođačima, kao i sa finansijskim proizvodom – faktoring (kratkoročno finansiranje), sa najpovoljnijom kamatnom stopom u regionu od 0% do 4,5%na godišnjem nivou, uz maksimalan iznos kredita do 3 mil €, sa rokom otplate do 12godina (uključujući grejs period) uz mogućnost korišćenja grejs perioda do 4 godine (odnosno rokom otplate do 15 godina uz mogućnost korišćenja grejs perioda do 5 godina za infrastrukturne projekte I programe zaštite životne sredine, energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije).

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *