Najnoviji iPhone modeli u Telenoru od 7.oktobra

Dodajte komentar

Telenor će svojim korisnicima omogućiti da od 07. do 14. oktobra rezervišu trenutno najnaprednije uređaje na tržištu – iPhone 7 i iPhone 7 plus, putem Telenorove veb prodavnice na sajtu www.telenor.me. Uređaji će u prodavnicama biti dostupni od 14. oktobra.

Najočekivaniji pametni telefoni imaju značajno unaprijeđene performanse u odnosu na prethodni model. Novi iPhone 7 plus ima dvije kamere, a vrhunskom vizuelnom doživljaju doprinosi i displej živih boja, koji karakteriše oba uređaja. Najnovija tehnologija omogućava pravljenje još kvalitetnijih fotografija, naglašene dubine i intenzivnih detalja.

Novi modeli imaju čip snažniji od bilo kojeg drugog pametnog telefona, što im omogućava brzinu dva puta veću u odnosu na iPhone 6, kao i najizdržljiviju bateriju od svih dosadašnjih modela. Dvostruko snažniji i unaprijeđeni audio sistem, uz impresivne stereo zvučnike, upotpuniće korisničko iskustvo. Izuzetne karakteristike novih modela dopunjuje i najnoviji operativni sistem.

iPhone 7 i iPhone 7 plus napravljeni su za sve zaljubljenike u moderne tehnologije koji, uz Telenor pametnu mrežu, žele najbolje od svog mobilnog uređaja“, poručuju iz kompanije

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *