Erste blog: Online otvaranje računa – nikad jednostavnije!

Želite račun u banci? – Nikad jednostavnije. Klijentima Erste banke je od nedavno omogućeno online podnošenje zahtjeva za otvaranje računa.

1

Dovoljno je samo kliknete na link za online podnošenje zahtjeva za otvaranje računa ili da pristupite internet stranici Erste banke (www.erstebank.me) i kliknete na link za online račun (kao na slici ispod).

Dostupna ponuda – računi?

Erste banka ima dvije ponude dostupne za svoje klijente i to: redovnu i ponudu za penzionere. Takođe, možete zatražiti otvaranje transakcijskog računa u nacionalnom ili u međunarodnom platnom prometu, u zavisnosti od vaših potreba.

Namjena i svrha ovih računa detaljno su objašnjene u samoj aplikaciji.

Dodatne usluge

Osim za otvaranje računa, možete se prijaviti i za niz ostalih usluga koje vam daju slobodu udaljenog korišćenja računa i info servisa:

  • Maestro platna beskontaktna kartica:

Raspolažite sredstvima sa računa u bilo koje vrijeme i na bilo kom mjestu. Koristite savremene i sigurne metode plaćanja – beskontaktno plaćanje uz dodatnu sigurnost koju pruža chip&pin tehnologija.

  • SMS alarm:

Pravovremeno dobijajte informacije o prilivima i odlivima sa računa. U svako vrijeme raspolažite informacijama o transakcijama i raspoloživom stanju na računu.

  • NetBanking:

Uvijek dostupan uvid u transakcione promjene po računima. Plaćajte račune, ugovarajte štednju, kupujte ili prodajte devize – a sve iz udobnosti vašeg doma. Provizije na sve transakcije su 25% do 50% niže od standardnih u nacionalnom platnom prometu.

Prednosti ugovaranja usluge online

Pored toga što nećete ili ćete minimalno čekati u redu na šalteru, ako otvorite račun koristeći online zahtjev, dobijate besplatno Maestro beskontaktnu platnu karticu koja važi 4 godine.

Unos podataka

U bazu unesite podatke koji su neophodni za predregistraciju računa. Unošenje tih podataka istovremeno skraćuje i vrijeme koje ćete provesti u filijali prilikom potpisivanja dokumentacije.

Provjera podataka

Unijete podatke uvijek možete provjeriti u narednom koraku registracije i potvrditi ili ih po potrebi ispraviti.

Odabir filijale, vremena i datuma

Filijalu preuzimanja i potpisivanja dokumentacije sami predložite, u vrijeme koje vama odgovara.

Postupak ugovaranja online računa i zakazivanja sastanaka

3

Procedura je i više nego jednostavna. Službenik u banci će u telefonskom razgovoru sa vama provjeriti unijete podatke i potvrditi vaš termin dolaska.

Banka neće dozvoliti da procedura traje više nego što je zaista neophodno i zato ćemo, kada procijenimo da su moguće gužve u terminu koji ste naveli, predložiti novi termin.

Potreban je samo jedan klik da započnete proceduru. Sa zadovoljstvom vas očekujemo!

Autor: Bojan Burić

Check Also

Povećava se zaduženost preduzeća

Krediti koji su na kraju prošle godine iznosili više od tri milijarde eura bili su …

One comment

  1. Online otvaranje racuna?! A zatim slijedi telefonski poziv i odlazak u filijalu na razgovor sa ličnim bankarom… Sto je tu onda online?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *