Telenor na Infofestu predstavio digitalne servise

Dodajte komentar

Kompanija Telenor učestvovala je i ove godine na Infofestu, jednom od najznačajnijih IT događaja u Crnoj Gori. Drugog dana Festivala informatičkih dostignuća, Telenor je predstavio servise kojima doprinosi digitalizaciji društva.

Procjenjuje se da će u narednih nekoliko godina više od polovine svjetske populacije internetu pristupati putem mobilnih uređaja. Mi u Telenoru aktivno učestvujemo u digitalnoj revoluciji, donoseći u Crnu Goru globalne tehnološke trendove. Nastojimo da naše usluge uvijek budu korak ispred potreba korisnika i da sadrže servise koji su im najpotrebniji“, rekla je Tamara Džuver, specijalista za digitalno iskustvo u kompaniji Telenor.

Posebna pažnja posvećena je Biznis portalu, jedinstvenoj platformi namijenjenoj Telenor poslovnim korisnicima. Portal omogućava kompanijama da na jednom mjestu imaju potpuni uvid u troškove i način korišćenja službenih mobilnih telefona, kao i da brzo i jednostavno aktiviraju Telenor dodatke i usluge.

“Jedan od servisa za efikasniju komunikaciju sa korisnicima je aplikacija Moj Telenor, koja u svakom trenutku omogućava jednostavan pregled trenutnog stanja i preostalog saobraćaja, kao i aktivaciju dostupnih dodataka i aktuelnih kampanja. U Telenor ponudi nalazi se i digitalni servis Capture, koji je do kraja 2017. godine besplatan za sve korisnike i namijenjen čuvanju fotografija i video zapisa na različitim uređajima”, navodi se u saopštenju Telenora.

Kompanija je ovog ljeta lansirla Viber stikere, koje je do sada preuzelo 450 hiljada ljudi i iskoristilo ih u šest miliona poruka.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *