Youtube postaje društvena mreža: Šta će sve nuditi? (video)

Dodajte komentar

“Youtube” je novu opciju testirao poslednjih nekoliko mjeseci, a sada ju je objavio kao javnu beta verziju određenom broju ljudi.

Youtube je lansirao YouTube Community, vid društvene mreže koja će korisnicima popularnog sajta i vlasnicima kanala omogućiti da lakše komuniciraju međusobno, prenosi Telegraf.

Tako će korisnici moći da komuniciraju putem tekstualnih poruka, GIF animacija, fotografija i sa još puno drugih stvari.

Cilj YouTube Community je da tvorce sadržaja na ovom sajtu spriječi da odlaze na druge platforme kako bi dijelili i promovisali sadržaj, ali i kako bi komunicirali sa gledaocima njihovih klipova.

Youtube je novu opciju testirao posljednjih nekoliko mjeseci, a sada ju je objavio kao javnu beta verziju određenom broju ljudi. Očekuje se da će u narednim mjesecima postati dostupan svima.

Nova opcija smeštena je u novi YouTube Community tab koji se nalazi na stranici. Odatle, korisnici i vlasnici kanala mogu šerovati poruke, fotografije, GIF-ove i druge stvari sa svojim pratiocima.

Pogledajte video:

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *