Telekom otvorio novu Multimedijalnu poslovnicu u Kotoru

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom otvorio je danas novu, multimedijalnu poslovnicuu Kotoru i time omogućio lakši i savremeniji način prezentacije svih svojih usluga.

Korisnici će od sada imati sasvim novo iskustvo u atraktivnom i modernom ambijentu, koji je osmišljen po najnovijem konceptu rada T-Centara, koji se primjenjuje u okviru Dojče Telekom grupe.

Povodom otvaranja nove poslovnice, a u okviru obilježavanja desetogodišnjice „T“ brenda u Crnoj Gori, korisnicima su dostupne specijalne povoljnosti i iznenađenja, o kojima mogu dobiti sve potrebne informacije dolaskom u novi T-Centar.

Ovo je treća po redu multimedijalna poslovnica otvorena od početka godine i još jedna u nizu aktivnosti koje Crnogorski Telekom realizuje u okviru proslave deset godina „T“ brenda u Crnoj Gori. Širenje prodajne mreže sa novim konceptom rada multimedijalnih poslovnica osmišljeno je kako bi se unaprijedilo korisničko iskustvo i na pravi način odgovorilo svim zahtjevima korisnika.

“Vjerujemo da će novi, multimedijalni T-Centar u Kotoru, baš kao i oni ranije otvoreni u Podgorici i Herceg Novom, biti prepoznat kao najbolje mjesto za sve usluge koje nudimo”, navodi se u saopštenju kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *