Bild studio predstavlja Crnu Goru na Weekend Media festivalu

Deveto izdanje Weekend Media festivala održava se u Rovinju od 22. do 29. septembra. Riječ je o poznatom događaju koji okuplja vodeće stručnjake u komunikacijskoj industriji i poslovnom svijetu, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, edukuje o novim trendovima, sakuplja potrebne informacije o poslovanju u državama regiona.

Jedini predstavnik Crne Gore na Weekend Media festivalu je Bild Studio, full-service agencija iz Podgorice, ispred koje nastupaju direktor Tarik Zaimović i generalna menadžerka Aleksandra Bošković. Tarik je po drugi put član stručnog žirija na SoMo Borac takmičenju za najbolja digitalna dostignuća u regionu, dok će Aleksandra održati prezentaciju na temu “Iskustvo Crne Gore – Kako raditi velike projekte na malom tržištu”.

Aleksandra će se baviti poslovnim situacijama sa kojima se suočava veliki broj preduzeća, ne samo u Crnoj Gori, već i u cjelokupnom regionu. U sklopu prezentacije, koja će se održati 24. septembra  u 16h, Aleksandra će govoriti o izazovima kako doći do velikih projekata na malom tržištu, o razvoju i rastu na lokalnom tržištu i izlasku na međunarodno tržište; uticaju tehnološkog iskustva na sve sfere digitalnog poslovanja; korporativnoj kulturi i razvoju i ulaganju u postojeće i buduće kadrove, kao preduslovu uspješnog poslovanja“, kazali su iz Bild studia.

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu prisustvovaće preko 4.000 učesnika, 500 regionalnih medija, 350 studenata i preko 100 uticajnih govornika iz cijelog svijeta. Rezime svih prezentacija možete pogledati na zvaničnoj veb stranici festivala:  Weekend Media Festival prezentacije.

Check Also

Erdogan pozvao Muska da izgradi fabriku Tesle u Turskoj

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan pozvao je izvršnog direktora Tesle Elona Muska da izgradi fabriku …

Leave a Reply

Your email address will not be published.