INFOFEST: Učestvuje 40 kompanija

Dodajte komentar

Festival informatičkih dostignuća – INFOFEST 2016 biće svečano otvoren 25. septembra u 20 časova, na platou hotela „Avala&Villas“ u Budvi, a organizuje se u saradnji Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije i kompanije Biznis Link.

Na ovogodišnjem 23. Festivalu informatičkih dostignuća – INFOFEST učestvovaće oko 40 kompanija i institucija, a biće organizovani: XIV Međunarodna konferencija na temu regulacija sektora elektronskih komunikacija, skup ICT klastera balkanskih i crnomorskih država, kao i regionalno poštansko savjetovanje. Po programu Infofesta 2016 biće održano i savjetovanje o  sportu kao informatičkom domenu, kao i  okrugli sto o digitalnoj transformaciji industrija i izgradnji digitalnih preduzeća.

Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije Crne Gore na ovogodišnjem Infofestu biće nosilac regionalnog panela o dometima elektronske uprave, prezentacije o izazovima i mogućnostima open source, panela o ključnim pitanjima u oblasti sajber bezbjednosti i o postupku digitalizacije, oslobađanje spektra digitalne dividende i aukcija spektra i mnogim drugim sadržajima i predstaviće se u okviru Infofest izložbe.

U okviru Regionalne naučno-stručne konferencije „Infofest Pulse“ biće predstavljeni  najuspješnijih autorski radovi.

INFOFEST je, već decenijama, najznačajnija regionalna manifestacija iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija, koja, svake godine, zabilježi više od 1.000 pojedinačnih učesnika – predstavnika državnih organa, javnih preduzeća, obrazovanja, finansijskih institucija, sektora energetike.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *