Novo u ponudi Societe Generale banke Montenegro: SOGeMOBILE – mobilno bankarstvo

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro proširila je svoju ponudu proizvoda za građane kreiranjem SOGeMOBILE – mobilnog bankarstva.

SOGeMOBILE omogućava klijentima da putem mobilnog telefona, u svakom momentu, na bilo kom mjestu i u bilo koje vrijeme, imaju jednostavan i brz pristup svojim računima, kao i mnoštvo informacija
koje omogućavaju svakodnevno upravljanje ličnim finansijama.

Korisnik SOGeMOBILE mobilnog bankarstva može biti svaki klijent koji ima otvoren račun u banci. Dovoljno je da ima iOS ili Android mobilni telefon i internet konekciju, kao i da ostavi svoj broj mobilnog telefona i e-mail adresu u bazu podataka banke.

SOGeMOBILE omogućava klijentima: pregled svih računa klijenta, njegovih kredita i štednji, na jednom mjestu, dostupnost informacija o dnevnim promjenama na računu, obavljanje svih transakcija prema svim računima u domaćem platnom prometu“, navode iz SGBM.

Usluge plaćanja putem SOGeMOBILE servisa jeftinije su od usluga plaćanja na šalterima. Prenos sredstava fizičkim licima na račune otvorene u Societe Generale banci Montenegro putem SOGeMOBILE servisa potpuno je besplatan.

Prenos sredstava na račune pravnih lica otvorene u Societe Generale banci Montenegro je takođe
besplatan.

Prednosti korišćenja SOGeMOBILE mobilnog bankarstva su: dostupnost računima 24 sata bez obzira na radno vrijeme banke, povoljnije naknade za realizaciju naloga, korišćenje usluge gdje god je omogućen pristup internetu, maksimalna sigurnost i diskrecija uz primjenu najsavremenijih sigurnosnih tehnologija, kao i velika ušteda u vremenu“, saopštili su iz banke.

SOGeMOBILE servis omogućava i konverziju valuta pa klijenti na raspolaganju imaju i mjenjačnicu otvorenu svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Cijena korišćenja ovog servisa zajedno sa servisom elektronskog bankarstva iznosi 1,60€ mjesečno.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *