UNIQA osiguranje Srbija proglašeno za Nacionalnog šampiona u poslovanju

UNIQA osiguranje Srbija proglašeno je za jednu od najboljih kompanija u Evropi po mišljenju žirija međunarodne organizacije European Business Awards.

Nagrada European Business Awards dodjeljuje se kompanijama koje se ističu kroz primjere dobre prakse, ali i uspješno poslovanje na tržištu Evrope. Nezavisni žiri, u prvoj fazi selekcije, proglasio je UNIQA osiguranje Srbija za nacionalnog šampiona u poslovanju. Kompanije su ocjenjivane prema sljedećim parametrima: inovacije, poslovna etika, uspješnost. Sada slijedi druga faza takmičenja koja uključuje video predstavljanje kompanije i javno glasanje.

UNIQA osiguranje Srbija ovu prestižnu nagradu osvojila je zahvaljujući veoma uspješnoj strategiji rasta, koja je za deset godina postojanja na tržištu, podrazumijevala fokus na napredni servis klijenata, kaže se u saopštenju. Uvođenjem novih proizvoda, koje zadovoljavaju potrebe svakog pojedinačnog klijenta, zatim razvijanjem onlajn prodajnih servisa i unaprijeđenom digitalizacijom, zadržani su stari i privučeni novi klijenti. Osim toga, UNIQA ima liderske pozicije u bankoosiguranju i privatnom zdravstenom osiguranju, a sada će fokus biti usmjeren na korporativne klijente.

Check Also

Otvorena renovirana ekspozitura Podgoričke banke u Moskovskoj ulici u Podgorici

Nakon uspješno realizovanih radova na adaptaciji objekta i njegovom opremanju, ekspozitura Podgoričke banke u Moskovskoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *