Reagovanje kompanije “13. Jul Plantaže” na tekst “Oštetili Plantaže za 270 hiljada eura” objavljen na našem portalu

Dodajte komentar

Iz kompanije “13. Jul Plantaže” reagovali su na tekst pod nazivom “Oštetili Plantaže za 270 hiljada eura” koji je naš portal prenio jutros. Reagovanje prenosimo u cjelosti.

Potpuno su neistinite informacije koje ste, o poslu prodaje vina u pet ambalažama na hrvatskom tržištu, emitovali na portalu banker.me. Naime, na ovaj način, interpretirajući pisanje Dana, vaša redakcija se stavlja u funkciju realizacije brojnih aktivnosti, koje strateški sprovodi grupa manjinskih akcionara Kompanije “13. Jul Plantaže”, vođena svojim interesnim motivima, a koja se konkretno odnosi na pokretanje brojnih prijava protiv menadžmenta i ukupne poslovne politike Plantaža, pokušavajući na taj način da ugrozi poslovanje Kompanije i diskredituje naš decenijama građen veoma uspješan, poslovni renome. Zabrinjava, medijska pažnja, koju ovakvi postupci interesnih grupa, imaju i uticaj koji ovi pojedinci, ovakvim beskrajnim i besmislenim postupcima, ostvaruju posredstvom medija na neinformisanu javnost.

I ovaj kao i svi drugi poslovi naše kompanije obavljaju se isključivo u skladu sa  pozitivnim propisima i internim aktima društva. U ovom, konkretnom, slučaju, prodaje vina u pet ambalaži radilo se o interesima Kompanije “13. Jul Plantaže” i ništa vise ni manje od toga. Od Specijalnog državnog tužilaštva Crne Gore, nedavno smo dobili pisanu informaciju u kojoj stoji da je ovo Tužilaštvo, postupajući u skladu sa podneskom o navedenim nepravilnostima u poslovanju Kompanije “13. Jul Plantaže”, službenom zabilješkom utvrdilo da nema osnovane sumnje da je bilo koje lice, izvršilo bilo koje krivično djelo, iz nadležnosti ovog tužilaštva“.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *