Odgovor portala Bankar.me na reagovanje kompanije “13.jul Plantaže AD”

3 komentara

Radi adekvatnog informisanja naših čitalaca, dužni smo da odgovorimo na reagovanje kompanije “13.jul Plantaže” na tekst koji smo prenijeli sa portala dnevne novine Dan.

Poštovani,

Prije svega izražavamo zahvalnost što Vaša kompanija prati naš rad, ali Vas moramo zamoliti da to radite pažljivije. Tako biste sigurno uvidjeli da naš portal nije “interpretirao pisanje Dan-a” kako u svom reagovanju naglašavate, već je članak prenijet u izvornom obliku i sastavu iz DAN-a, bez ikakve naše dorade ili korekcije.

Takođe, s obzirom da ste se u reagovanju direktno obratili našem portalu, a kako su istu novost prenijeli portali AntenaM i Portal Analitika, očekujemo od Vas da isto reagovanje uputite i na adrese ovih portala.

Nadamo se da smo ovim navodima razagnali Vaše sumnje da se portal Bankar.me “stavlja u funkciju realizacije brojnih aktivnosti, koje strateški sprovodi grupa manjinskih akcionara Kompanije “13. Jul Plantaže””, kako navodite u reagovanju, jer bi isto tako ova kvalifikacija mogla stojati i za ostale gore navedene portale. A uvjereni smo da tako ne mislite.

Još jednom, hvala što nas čitate.

Bankar.me

Podijeli ovaj članak
3 Komentara
  • hehehe Bravo, jer ako su neoliberali slabiji od loseg znanja iz finansija, to je njihovo brljanje u PR-u.
    Ono, kada je izaslo u bankaru je stvarno, ali nema razloga da malo analiziraju i vide sta je sustina nego se igraju prigovaranja o trosku reputacije.

  • Tačnije, radi li ste copy paste i to nije novinarstvo. Međutim, imali ste izbor da li da objavite tu vijest ili ne. Objavljivanjem ste odabrali stranu, a to je strana zatrpavanja javnosti površnim i neprovjerenim informacijama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *