iPhone je jedan od najgorih mobilnih telefona na svijetu za razgovore

Dodajte komentar

Eplov iPhone jedan je od najpopularnijih i najmodernijih mobilnih telefona na svijetu, ali, kad se radi o pozivima, izgleda da je puno lošiji i od mnogo jeftinijih uređaja, piše britanski Metro.

Pritom, novi i skupi iPhoneovi su ubjedljivo među najgorima po tom pitanju – iPhone 6s, iPhone 6 i iPhone 5SE tako su zabilježili najgore rezultate kvaliteta signala u ispitivanju koje je obuhvatilo 26 pametnih telefona, a koje su sprovele vlasti nadležne za telekomunikacije u Skandinaviji.

Takođe, otkriveno je kako iPhoneovi bilježe nešto bolje rezultate kada se drže u desnoj ruci, ali i iPhone 6S i iPhone 5SE su i dalje među 5 mobilnih telefona sa najgorim signalom.

Mobilni telefoni koji su pokazali najbolje rezultate u istraživanju su, mnogo jeftiniji, Samsung J1, Samsung S5 Mini i HTC Desire 626.

Profesor Gert Frolund Pedersen, sa danskog Univerziteta Aalborg, kazao je da je „Apple imao problema“ i da je očigledno da „i dalje ima probleme“.

Takođe, istraživanje pokazuje i kako su problemi veći kod njihovih najnovijih telefona, što je nevjerovatno“, kazao je Frolund Pedersen.

Ekonomske Vesti

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *