Bred Pit kupuje stan u Porto Budvi

Dodajte komentar
Porto Budva

Holivudski zvijezda, glumac Bred Pit kupiće stan u stambeno-poslovnom kompleksu Porto Budva. Pit je, saznaje Pobjeda, oko 120 kvadratnih metara pazario za 400.000 eura.

Bred Pit nije došao lično, već je kupovina ugovorena preko posrednika. Ugovor o kupoprodaji potpisaće ovih dana”, kaže Pobjedin izvor.

Stan koji je izabrao Pit ima veliki dnevni boravak od 49 kvadratnih metara, tri sobe (od 11 do 16 kvadrata), dva kupatila, hodnik, degažman, perionicu i terasu. Posjete Pit je sa suprugom Anđelinom Džoli u Crnoj Gori boravio 2010. godine. Oduševljeni prirodom i ljudima odlučili su tada da u našoj zemlji kupe stan ili kuću. Preko posrednika saznali su nedavno za Porto Budva i vrlo brzo postigli dogovor sa kompanijom Alart centar.

To nije bila jedina posjeta Breda Pita Crnoj Gori. Slavni glumac prvu ulogu ostvario je u filmu “Tamna strana sunca” reditelja Božidara Nikolića iz 1988. godine koji je snimljen u tadašnjoj Jugoslaviji. Glumio je mladog Amerikanca, sina glumice Milene Dravić, kojeg porodica vodi na Jadran u potrazi za lijekom protiv rijetke kožne bolesti.

Nikolić je ispričao kako se mladi Bred ,,zaljubio u Crnogorsko primorje još dok je snimao taj film“. “Koristio je svaku pauzu na snimanju da posjeti Kotor i Perast. Govorio je da će kad-tad da kupi kuću u Crnoj Gori. Vjerujem da je 2010. godine došao sa Anđelinom Džoli u Crnu Goru da bi ispunio tu želju. Međutim, nasrtljivi novinari su ih toliko progonili da su odustali”, rekao je Nikolić. Bred Pit i Anđelina Džoli imaju šestoro djece. Par posjeduje kuću u Los Anđelesu, vlasnici su imanja u Nju Orleansu, a početkom godine iznajmili su vilu u Londonu, koja im je baza dok snimaju u Evropi.

Izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa Porto Budva počela je krajem aprila ove godine i planirano je da bude završen za sezonu 2019. godine, a koštaće 60 miliona eura. Naselje Porto Budva smješteno je u centru grada, ima 27.000 kvadratnih metara bruto razvijene površine, dvije podzemne etaže, odnosno 400 garažnih mjesta. Uz prizemlje i mezanin, kompleks će imati još devet spratova.

Planirana je izgradnja 240 stanova – od 20 do 130 kvadrata. Osim toga, imaće SPA centar na 3.500 kvadrata, tržni centar na 7.200 kvadrata, koji će biti na dva nivoa. U okviru SPA centra biće dva olimpijska bazena – otvoreni i zatvoreni i sav propratni sadržaj.

Cijena poslovnog prostora kreće se od 5.000 do 10.000 eura za kvadratni metar, a stambenog od 2.700, 3.000, 3.200, 3.500 do 5.500 eura po kvadratu sa uređenjem enterijera.

Pobjedin izvor navodi da je još nekoliko svjetskih zvijezda, sportisti i jedna pjevačica, zainteresovano za kupovinu stana u kompleksu Porto Budva.

Portal Analitika

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *