Bild Studio na SoMo Borac takmičenju za najkreativnija dostignuća u domenu digitalnog marketinga

Dodajte komentar

Bild Studio je i ove godine deo SoMo Borac takmičenja, kroz učešće direktora Tarika Zaimovića u stručnom žiriju, zaduženom za ocjenjivanje prijavljenih radova. Ujedno, Tarik Zaimović je i jedini član žirija ispred kreativne agencije iz Crne Gore. SoMo Borac je regionalno takmičenje najboljih radova i individualnih dostignuća iz digitalne sfere, koje se održava u sklopu Rovinjskog Weekend media festivala, od 22. do 25. septembra.

Prijave na SoMo Borac su BESPLATNE. Rok je nedavno pomjeren i novi rok za prijave je 9. septembar 2016. do 12h. Sve kreativne agencije i pojedinci iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore, mogu prijaviti svoje radove i dostignuća u jednoj od devet kategorija: SoMo Face (najbolja Facebook stranica), SoMust Have (najbolji nastup na Twitter-u, LinkedIn-u, Instagram-u, Vine-u itd.), SoMo Content (najbolji content marketinški projekat), CM godine (community manager/ka godine), Viralni blockbuster (sadržaj koji je postao viralan), Digitalni Mix (najbolja kampanja na više digitalnih kanala), SoMo Tech (najbolja web/mobilna/Facebook aplikacija ili slična upotreba tehnologije), Digitalac godine (najbolji lider digitalnog odjeljenja) i SoMoRitanac (digitalna kampanja koja je osvjestila javnost o nekom problemu, pomogla nekoj ugroženoj grupi ili pridonijela rješavanju nekog društvenog problema).

SoMo Borac je jedinstvena prilika za sve kreativne agencije i pojedince iz Crne Gore, čiji radovi mogu biti viđeni i nagrađeni na nivou regiona.

Za dodatne informacije možete posjetiti SoMo Borac Facebook stranicu: www.facebook.com/somoborac, ili website: www.somoborac.com.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *