UNIQA spremila paket osiguranja za djecu, đake i studente

Dodajte komentar

UNIQA osiguranje i ove godine pripremila paket osiguranja namijenjen djeci u vrtićima, đacima i studentima, saopšteno je iz kompanije.

Počela je nova školska godina a sa time dolaze i česte nezgode koje je gotovo nemoguće izbjeći, ali čije se posljedice mogu ublažiti. Za bezbrižne školske dane, UNIQA je i ove godine obezbijedila pakete osiguranja od posledica nezgode namijenjene djeci u vrtićima, đacima i studentima”, navodi se u saopštenju.

UNIQA polisa osiguranja od posledica nezgode štiti djecu, učenike i studente 24h dnevno tokom svih nastavnih i vannastavnih aktivnosti i ublažava finansijske posljedice mogućih nezgoda.

Osiguravajućim pokrićem je obuhvaćena smrt usljed nezgode, trajni invaliditet, dnevna naknada, bolnički dan i troškovi liječenja, pri čemu je ugovarač osiguranja roditelj/staratelj, odnosno student kojipotpisuje Potvrdu“ , saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

U saradnji sa Double L školom stranih jezika, UNIQA je za sve osiguranike obezbijedila i popust od 10% na škole stranih jezika. Popust se može ostvariti uz Potvrdu o osiguranju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *