Izvučeni svi dobitnici NLB Nagradne igre “100 razloga više!”

Dodajte komentar

Sa prvim danom u septembru izvučen je i zadnji dobitnik iznosa od 100 eura, čime je završena ljetnja nagradna igra NLB Banke pod nazivom “100 razloga više!”.

Ukupno su izvučena 92 dobitnika koje je Banka nagradila sa 9.200 eura u ukupnom iznosu na VISA prepaid kartici.

“Zadovoljni smo činjenicom da sve više naših klijenata koristi platne kartice za svakodnevne potrebe te prepoznaje dodatne pogodnosti kartica kao što su mogućnost kupovine na rate bez kamata i naknada te ostvarivanje popusta. Nagradnu igru smo organizovali s ciljem da nagradimo lojalnost i povjerenje koje nam ukazuju naši klijenti. Ovim putem čestitam svim srećnim dobitnicima”, kazao je Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke.

Nagradna igra NLB-a počela je u junu ove godine, a u njoj su učestvovali svi korisnici VISA i MasterCard platnih kartica NLB Banke koji su u tri uzastopna mjeseca plaćali navedenim karticama u minimalnom iznosu od 10 eura, u zemlji, inostranstvu ili putem interneta. Imena dobitnika su svakodnevno objavljivana na web stranici Banke.

Dodatne pogodnosti plaćanja karticama NLB Banke podrazumijevaju mogućnost kupovine na rate bez kamate i naknade na preko 550 prodajnihmjesta, kod 200 trgovaca, teostvarivanjeposebnihpopusta u visini od 5 do 20 odstona 350 prodajnih mjesta kod 150 trgovaca.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *