“iPhone 7” stiže 7. septembra

Dodajte komentar

Izvršni direktor kompanije Apple Tim Kuk će nove modele svojih telefona predstaviti 7. septembra, prednarudžbine počinju 9. septembra, dok se početak prodaje očekuje 16. septembra.

Jedan tehnološki novinar nedavno je napisao da je za mobilno tržište ovo “godina sedmica”, jer najjači pametni telefoni dveju najvećih mobilnih kompanija na svijetu imaju sedmicu u imenu. Samsung je već predstavio Galaxy S7 i S7 Edge, a početkom ovog meseca predstavljen je i Galaxy Note 7, a sljedećeg mjeseca Apple će predstaviti iPhone 7.

Korisnici mogu da očekuju modele sa ekranima dijagonale 4,7 i 5,5 inča koji će imati jače procesore, bolju grafiku i kvalitetnije kamere u odnosu na prethodne modele.

Jedna od najvećih novosti koja se očekuje jeste izbacivanje 3,5-milimetarskog ulaza za slušalice koje bi na novim telefonima trebalo da se povezuju sa uređajem putem ulaza za punjenje iPhone-a, a Apple će korisnicima ponuditi nove slušalice koje će se s telefonima spajati bežičnim putem.

Fotografije

Još jedna novost koju očekujemo jesu različite kamere. Veći, 5,5-inčni model trebalo bi da ima dve kamere zahvaljujući kojima bi iPhone 7 Plus trebalo da snima kvalitetnije fotografije s više detalja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *