Dokle je stigla izgradnja Beograda na vodi? (foto)

Dodajte komentar

Beograd, htjeli priznati ili ne, ipak je jedna od omiljenih destinacija za veliki broj Crnogoraca. Ako ne poslovno, ono je sigurno da veliki broj naših građana voli da provede vikend u poznatim beogradskim kafićima, restoranima i noćnim klubovima.

Popularne rent-a-stan varijante za 35 do 50 eura obezbjedjuju da se udobno smjeste i osjećaju kao kod kuće za ne previsoku cijenu.

Zato, volimo da znamo šta ima novo u Beogradu. Jedna od najvećih promjena koju ovaj grad doživljava u poslednjih nekoliko decenija je svakako Beograd na vodi. Nova gradnja, na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu, oko koje se svojevremeno dizala velika bura, uglavnom politički motivisana, bila je često tema na mnogim portalima i medijima. Neki su sa žudnjom iščekivali, a drugi bili skeptični prema projektu.

1

Pokušali smo da odgonetnemo šta se trenutno dešava na ovoj lokaciji.

Na desnoj obali Save sigurno je, naslućuje se veliko gradilište. I za samo nekoliko mjeseci ova lokacija je izmijenila svoj lik.

2

Na svega nekoliko metara od rijeke, Belgrade Waterfront i u ljetnjim mjesecima opravdava epitet najvećeg gradilišta u regionu. Svi građevinski kapaciteti su uposleni da bi se kupci, kako je planirano, već na proljeće 2018. godine uselili u prostore kreirane u skladu sa najzahtjevnijim standardima modernog stanovanja”, kaže Nikola Nedeljković, direktor kompanije Belgrade Waterfront.

3

Transparentni panoi ograde gradilišta prve stambene zgrade Belgrade Waterfront-a omogućavaju posjetiocima Savskog šetališta da se uvjere u realizaciju projekta.

Uspostavljamo nove standarde na polju razvoja projekta i savremenog graditeljstva, kaže Nedeljković.

beograd

Trenutno se izvode intenzivni radovi na trećem spratu Kule A, prvog sprata Kule B i na temeljima podijuma, a projekat u narednim mjesecima ulazi u najzahtjevniju fazu gradnje. Do kraja tekuće godine predviđena je izgradnja 10 od ukupno 20 spratova u dva krila, a uskoro počinju i ostali radovi planirani za prvu fazu projekta.

fa

Jasno je da sve potencijelne kupce stanova u Beogradu ova lokacija izuzetno zanima, a interesovanje za kupovinu ne jenjava još od septembra, kada su prvi stanovi pušteni u prodaju. Ono što kupce najviše privlači je lokacija, koja osim što je u blizini urbanog jezgra Beograda, obezbjedjuje i pogled na najmarkantnije ambleme grada – rijeku Savu, Ušće, Kalemegdan, Adu.

U susjedstvu stambenog komleksa BW Residences biće i prestižni hoteli W Belgrade i The St. Regis Belgrade, smješten u Kuli Beograd, visokoj 168 metara, čija je izgradnja počela u aprilu i koja će biti završena za tri godine.

CdM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *