Instagram uvodi dugo očekivanu opciju

Dodajte komentar

Kada govorimo o društvenim mrežama, svaka osoba koja je zavisna od njih želi barem dvije stvari: uređivanje tvitova i ‘palac dolje’ opciju na fejsu. No, slijedi dobra vijest za Instagram korisnike koji se već godinama mole za jednu opciju.

Instagram uvodi nekoliko promjena u svoje opcije, a to će obradovati mnoge. Naime, riječ je o mogućnosti brisanja komentara i njihovog filtriranja. Ipak, to nije sve jer ćemo uskoro moći i isključiti komentare za svoje objave, piše Washington Post.

Na ovu odličnu ideju došli su programeri Instagrama, a možemo slobodno reći da nikada nije kasno za dobre poteze jer je ova vijest već razveselila gomilu korisnika, posebno one koji dobijaju negativne komentare koji ih deprimiraju.

Naš cilj je učiniti Instagram zabavnim, prijateljski nastrojenim te najvažnije – sigurnim. Već sada ljudi isprobavaju profile na Instagramu s kojih se mogu brisati komentari, a mi se radujemo što ćemo sekciju s komentarima poboljšati“, rekla je Nicky Jackson Colaco za Washington Post.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *