IRF uručio novčanu nagradu atletičarki Kristini Rakočević za osvojeno svjetsko zlato

Dodajte komentar

Predsjednik IRF-a Zoran Vukčević uručio je novčanu nagradu u vrijednosti od 5.000 eura uspješnoj crnogorskoj sportistkinji Kristini Rakočevič za osvojeno svjetsko prvenstvo u juniorskoj konkurenciji, u želji da će naša atletičarka nastaviti putem koji je krenula i da će osvojiti još mnogo odličnih rezultata i titula.

Povodom osvajanja svjetskog zlata mlade crnogorske atletičarke, Atletski Savez Crne Gore i IRF održali su konferenciju u prostorijama Sportskog centra Morača, na kojoj će prisustvovali predsjednik Atletskog Saveza CG,  Milorad Vuletić, predsjednik OD-a IRF-a, Zoran Vukčević, Kristina Rakočević i šef stručnog štaba prof. Marko Ristić.

Vukčević izrazio je poštovanje i divljenje rezultatu koji je postigla Kristina Rakočević, vjerujući da će to biti motiv za mnoge mlade ljude u sportu, u kojem Crna Gora prednjači, da pokažu odlične rezultate. Prema njegovim riječima,  Kristinina zlatna medalja dokaz da je upornim, odgovronim i stručnim radom moguće ostvariti tako velike domete u sportu, a Investiciono-razvojni fond je prepoznao taj rad i trud uložen od strane Kristine i tima njenih trenera i odlučio da podrži njen rad vjerujući da će i u seniorskoj konkurenciji imati tako dobre rezultate kao što je imala u juniorskoj.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *