Hotel ”Palas” nominovan za prestižnu nagradu World Luxury Hotel Awards

Dodajte komentar

Hotel ”Palas” koji posluje u sastavu hotelske grupe ”Budvanska rivijera” nominovan je od strane svjetske globalne organizacije World Luxury Hotel Awards za jednu od prestižnih nagrada u hotelskoj industriji za hotel sa visoko kvalitetnim sadržajem i pružanjem visoko kvalitetnih usluga svojim gostima.

Hotel ”Palas” je od strane učesnika koji su nominirali hotel za ovogodišnju nagradu prepoznat kao mjesto koje odiše toplinom i udobnošću, lociran direktno na samoj obali jadranskog mora sa najljepšim pogledom pučinu i zalaskom sunca.

Hotel kojeg krasi mediteranski stil sa svojih 171 smještajnom jedinicom, ekskluzivnim restoranom, francuskom terasom i savremenim spa i welness centrom predstavlja biser jadranske obale.

Kako bi glasili za jednu od tri kategorije potrebno je da se preko sajta www.hgbudvanskarivijera.com i klikom na žuto dugme koje se nalazi na desnoj strani homepage stranice uđe na stranicu luxuryhotelaward.com, gdje se nalazi prezentacija hotela ”Palas”.  Da bi se glasalo, potrebno je odabrati jednu od kategorija u kojoj je hotel nominovan i potom registracijom koja se nalazi u nastavku dati svoj glas“, saopšteno je iz Budvanske rivijere.

Nominacijom u kategoriji za Luksuzni priobalni hotel kao i posebnom nominacijom za hotel na luksuznoj destinaciji za vjenčanja hotel ”Palas” se uvrstio u mnogobrojne hotele koji će imati pravo na izbor  ‘World Luxury Hotel Awards” u preko 50 različitih kategorija a u kojoj učestvuju hoteli sa preko 800  destinacija.

Ova nagrada predstavlja vrhunac priznanja za dostignuća u hotelsko-turističkoj industriji, odavajući priznanje hotelu za osvojeno poštovanje od strane gostiju, a dobitnici će se znati na svečanom uručenju nagrada koje će se održati 29 oktobra u Dohi glavnom gradu Katara“, ističu u HTP Budvanska rivijera.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *