“Porto Budva”: Prodato više od 55 odsto kompleksa

Dodajte komentar

Kompleks “Porto Budva”, koji od aprila ove godine gradi kompanija “Alart centar”, sastoji se od dva sprata garaža (11.000m2, 400 garažnih mesta), dvije etaže tržnog centra (8000m2), spa centra (2.200m2) otvorenog (28mx8m) i zatvorenog bazene (20mx8m) sa svim propratnim sadržajima (teretana, fitnes sale, joga studio, salon za tradicionalnu tajlandsku masažu, tri lamele sa stanovima (osam spratova, 16.800m2; oko 300 stambenih jedinica) sa uređenim enterijerom premium klase.

Zbog povoljnosti plaćanja na rate do kraja izgradnje (kraj 2018. godine) prodato je više od 55 odsto objekta. U cijenu stanova je uračunato uređenje enterijera sa dizajnerskim remontom – saopšteno je iz “Alart centra”.

Kompleks “Porto Budva” šoping centar, spa centar i apartmani „Alart centar-Budva-CG d.o.o.“ je kompanija koja se bavi investiranjem i izgradnjom, projektovanjem i nadzorom stambenih i drugih građevinskih objekata, objekata u sistemu izgradnje, objekata „građevinskog inženjeringa“ za spoljnu i unutrašnju trgovinu  do faze same prodaje, održavanja i upravljanja objekta.

Pogled od Terrace

Osnovna djelatnost kompanije je investiranje u građevinarstvo – projektovanje, izgradnja, opremanje, inženjering poslovi i kompletan konsalting u oblasti izgradnje privrednih, poslovnih, stambenih i rezidencijalnih objekata i kompletne infrastrukture (lokacije i finansiranje).

Kompanija ima 13 godina iskustva u izgradnji stambenih, poslovnih objekata, objekata javnih namena i institucija. Vlasnici su placeva na kojima grade, kako bi obezbijedili sigurnost klijenta pri kupovini nepokretnosti u stadiji izgradnje.

Iza sebe imaju više od 10.000 uspješno izgrađenih objekata (stambene zgrade, hoteli, tržni centri, škole, bolnice, kuće, vile) na teritoriji Kosova, ali i Crne Gore (od 2003. godine, i to u Budvi, Podgorici,Rožajama, Cetinju, Kotoru, Baru i Tivatu).

PORTO BUDVA PRESS CONFERENCE

Njihova posljednja tri projekta u Budvi su objekat „Princess Melissa“ u Podkošljunu,“Victoria Residence“ i novi ekskluzivni multi kompleks „Porto Budva“ čija je izgradnja počela 12. aprila na prvoj linji u samom srcu Budve, na samo stotinjak metara od Starog grada.

Atraktivan položaj kompleksa „Porto Budva“, blizina mora, pogled na Stari grad, more i ostrvo Sv.Nikola u samom srcu grada, s ulazom sa šetališta i Mediteranske ulice, u neposrednoj blizini, daju dodatnu vrijednost ovom velelepnom objektu.

Objekat se gradi u kombinaciji mediteranskog i modernog stila, od najsavremenijih evropskih ekološki čistih prirodnih materijala, po monolitno-željeznoj savremenoj tehnologiji, po sistemu šipovanja sa dijafragmom, fasadom od prirodnog italijanskog granita, sa panoramnim otvorima, staklenom strukturalnom fasadom i prostranim terasama sa zelenilom, kako bi se što suptilnije uklopio u arhitekturu okruženja.

Kompleks ima osam ulaza i šest liftova, eskalator, sistem obezbjeđenja, protivpožarni sistem, generator za struju, sistem video nadzora, recepciju i kompletan propratni sadržaj spa centra, restorane, kafiće, prodavnice, butike, juvelirnice…

Uređenje enterijera

Visina plafona 3,40m, spušteni plafoni, led rasvjeta,tapete, dekorativni prirodni kamen, mozaične pločice firme „Valentino“, italijanski prirodni mermer,Villery Bosh sanitehnika, boje, parket prve klase…

Kompanija „Alart centar“ će upravljati objektom i pružaće pune usluge održavanja, vešeraja, room servisa, preprodaje i rentiranja stambenih i poslovnih jedinica u toku čitave godine.

Kompanija daje 10 godina garancije na kvalitet izgradnje i 30 godina na fasadu i stolariju.

– Kupite Vas komadić raja u sunčanoj Budvi! „Porto Budva“- živi raj – poručuju iz „Alart centra“.

Posjetite www.chernogoriyastroyinvest.com. Adresa ofisa: Alart centar Budva – CG, Mediteranska, ispred glavne pošte. Tel.:+38268132995

https://vimeo.com/175727650

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *