Erste: Zahtjev za otvaranje računa online bez odlaska u filijalu

Dodajte komentar

Erste banka je, prva na crnogorskom tržištu, omogućila klijentima online slanje zahtjeva za otvaranje tekućeg računa, čime je proširila njihove mogućnosti za upravljanje ličnim finansijama bez odlazaka u filijalu. Otvaranje računa je besplatno.

Sadašnji i budući klijenti Erste banke mogu preko internet stranice https://erstebank.me/onlineracun/ poslati zahtjev za otvaranje računa za nacionalne ili međunarodne platne transakcije.

Za klijente koji otvore račun koristeći online zahtjev, izdavanje debitne Maestro PayPass beskontaktne kartice je besplatno i ne plaćaju standardnu jednokratnu naknadu u iznosu od 7 EUR.

Unos podataka u online zahtjev za otvaranje računa je veoma jednostavan i moguć sa PC-ja, tableta ili pametnog telefona. Klijenti mogu da izaberu u koju će od 17 filijala Erste banke u željeno vrijeme, bez čekanja u redu, doći da dovrše sâm formalni postupak otvaranja računa.

Korisnici se na istoj platformi mogu prijaviti za uslugu SMS alarma o promjenama na računu, kao i za korišćenje elektronskog bankarstva Erste NetBanking.

Obezbjeđivanje savremenih, sofisticiranih i efikasnih kanala je važan dio strategije poslovanja Erste banke. Erste banka je posvećena kreiranju novih kanala koji klijentima omogućavaju da koriste bankarske usluge onako kako im najviše odgovara, bilo da žele da dođu lično u filijalu ili se odluče na neko od savremenih online rješenja – kazali su iz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *